Aikido dojo in Amsterdam Noord

Proefles

Een proefles kost €10,00. Gemakkelijk en loszittende kleding is voldoende. Voor ons is het prettig even contact op om te nemen als je een proefles wil volgen.

Heb je de smaak te pakken dan kan je gaan voor een introductieperiode van een maand waarin je alle lessen kan volgen, deze periode kost eenmalig €50,00.

Lestijden
De lessen vinden plaats op maandagen en donderdagen.
Graag minimaal een kwartier van te voren aanwezig i.v.m. het leggen van de matten en opbouwen van de dojo.

  • Maandag: 19.00 - 21.00 uur (14 jaar en ouder)
  • Donderdag: 19:00 - 21.00 uur (14 jaar en ouder)

Lokatie dojo

Buiksloterweg 5C
1031 CC Amsterdam

De ingang is te vinden onder het restaurant van de Tolhuistuin, naast de fietsenmaker. Als de deur beneden gesloten is, dan is de dojo via de fietsenmaker te bereiken en anders via het restaurant boven. Loop in dit geval voorbij de bar naar achteren, ga vervolgens daar naar beneden. De dojo is te vinden rechts achter de trap.

Lesgeld

  • 1x per week - €145 per kwartaal (€48 p/m)
  • 2x per week - €165 per kwartaal (€55 p/m)
  • Losse les - €15 

Voor details rondom het lesgeld en betaling verwijzen we naar het document over het lidmaatschap en contributie die je bij je inschrijving krijgt.

Bereikbaarheid

De dojo is goed te bereiken vanaf Amsterdam Centraal.
Neem de pont naar Buiksloterweg, je bent aan de overkant in binnen 5 minuten. De pont gaat om 10 - 15 minuten, beide richtingen.

Als je met de auto komt dan kun je parkeren in de parkeergarage van A'DAM Tower, vanaf daar is het minder dan 5 minuten lopen naar de dojo. Een andere optie is parkeren bij P&R van Metrostation Noord. Neem de metro naar Amsterdam Centraal en daarna de pont zoals hierboven beschreven.

Contact

E-mail: info@kishinkai-amsterdam.nl

Telefoon: 06 15 11 56 87 (Robbert) of 06 24 89 95 48 (Chuntug) 

Bankgegevens: NL25 TRIO 0390 9528 50 t.n.v. MC Taguba te Amsterdam

 

Vrijblijvend een proefles volgen?

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een proefles? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

*Verplicht veld