Aikido dojo in Amsterdam Noord

Proefles

Een proefles kost €10,00. Gemakkelijk en loszittende kleding is voldoende. Voor ons is het prettig even contact op om te nemen als je een proefles wil volgen.

Heb je de smaak te pakken dan kan je gaan voor een introductieperiode van een maand waarin je alle lessen kan volgen, deze periode kost eenmalig €50,00.

Lestijden
De lessen vinden plaats op maandagen en donderdagen.
Graag minimaal een kwartier van te voren aanwezig i.v.m. het leggen van de matten en opbouwen van de dojo.

  • Maandag: 19:00 - 21:00 uur. Aikido voor 14 jaar en ouder
  • Donderdag: 18:30 - 20:00 uur. Aikido voor 14 jaar en ouder
  • Donderdag: 20:00 - 21:00 uur. Wapenles voor 14 jaar en ouder
    Voor de wapenles is geen aikido of andere martial arts ervaring nodig.

Lokatie dojo

Buiksloterweg 5C
1031 CC Amsterdam

De ingang is te vinden onder het restaurant van de Tolhuistuin, naast de fietsverhuur. Als de deur beneden gesloten is, dan is de dojo via het restaurant te bereiken. Loop in dit geval voorbij de bar naar achteren, ga vervolgens daar naar beneden. De dojo is te vinden rechts achter de trap.

Lesgeld

  • 1x per week (Aikido of Wapenles) - €145 per kwartaal (€48 p/m)
  • 2x per week - €165 per kwartaal (€55 p/m) 
  • 3x per week - €175 per kwartaal (€59 p/m)
  • Losse les - €15 
  • Inshrijven bij de dojo doe je na de je introductieperiode. 

Voor details rondom het lesgeld en betaling verwijzen we naar het document over het lidmaatschap en contributie die je bij je inschrijving krijgt. 

Naast de reguliere lidmaatschap bij de dojo dien je je ook jaarlijks persoonlijk in te schrijven bij Kishinkai Internattional. Dit kost 40,00 per jaar.

Registreren als lid van de Kishinkai-school stelt je in staat te profiteren van volledige toegang tot de Kishinkai Online app, voor graden op te gaan en je ondersteunt de verschillende projecten ter promotie van de school en de dojo. Gebruik onderstaande link om je in te schrijven bij Kishinkai International. 

Bereikbaarheid

De dojo is goed te bereiken vanaf Amsterdam Centraal.
Neem de pont naar Buiksloterweg, je bent aan de overkant in binnen 5 minuten. De pont gaat om 10 - 15 minuten, beide richtingen.

Als je met de auto komt dan kun je parkeren in de parkeergarage van A'DAM Tower, vanaf daar is het minder dan 5 minuten lopen naar de dojo. Een andere optie is parkeren bij P&R van Metrostation Noord. Neem de metro naar Amsterdam Centraal en daarna de pont zoals hierboven beschreven.

Contact

E-mail: info@kishinkai-amsterdam.nl

Telefoon: 06 15 11 56 87 (Robbert) of 06 24 89 95 48 (Chuntug) 

Bankgegevens: NL25 TRIO 0390 9528 50 t.n.v. MC Taguba te Amsterdam

 

Vrijblijvend een proefles volgen?

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een proefles? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

*Verplicht veld